Inga sura miner- LO & kort

Visst är det härligt med gult? Idag visar jag en layout och ett kort i gult med citroner utklippta från American Crafts snygga papper – Sunkissed.   Det är lite pilligt att klippa ut, men det blir så effektfullt, tycker jag. I eftermiddag visar jag en Reel på Instagram steg för steg.

Jag sprayade med Distress Oxide Mustard Seed på ett liten yta mest för att lysa upp bakom mitt kort. Därefter använde jag en stencil från Visible Image -Off the Grid. Den är beställningsvara, bara att kolla med Anna. Jag drog med min Embossingdyna över stencilen och hällde över embossingpulver från Wow, Kiwi Krush och i turkost. När jag embossat pulvren använde jag samma stencil och gjorde siffror med Distress Oxide Black soot.  

Jag fäste mina citroner på 3D kuddar och placerade dem här och där. Två snygga alfabet fick pryda denna Layout. Det ena är från Lawn Fawn och heter Henry’s ABC’S och jag tokälskar det. Det andra större alfabetet är från Altenew och det finner du här. Det stansade jag ut två ggr.

Blommorna från Creative Expressions är utstansade med samma papper. Ett snyggt gult mönster som jag även har på kortet nedan. Vill du ha dessa blommor maila Anna på info@pyssloteket.se

Här är ett gult glatt kort med snygg ram från Hero Arts, Infinity Dies.  Jag fäste ramen på 3D Foam Tape.  Mönstrat papper citroner och blommor finns det info om ovan.

Jag  stansade jag ut Happy Birthday med en die från Altenew. Tillslut använde jag Nuvo Crystal Drops på blommorna.

 

Stort tack du tittade förbi. Hoppas du fick inspiration till att skapa. Dt Stephi

 

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar