Lawn Fawn -nytt släpp

Hej alla pysslare!

Igår släppte Lawn Fawn en ny kollektion och jag är såååå förtjust i detta släpp. Jag satt hela dagen och pysslade tills jag behövde skriva detta inlägg. Planen från början var att göra någonting med allt det som jag köpte men tiden fanns tyvärr inte. Det innebär ju att jag har mer att visa till nästa gång. När det kommer ett nytt släpp så kan det hända att det snabbt tar slut artiklar men maila Anna så tar hon hem till dig.

Först ut är ett kort med dies från Magic Iris Beehive Add-On. Jag blev KÄR när jag såg den! Den är dessutom så rolig att jobba med. Texten är från More Magic Messages. De lite större blommorna kommer från Magic Iris Floral Wreath Add-On. Jag körde min trädgren genom en embossingfolder för att få lite struktur på den. Bakgrunden är gjord med Distress Oxider i färgerna Squeezed Lemonade, Spun Sugar och Picked Raspberry.

Nästa kort är också gjort med samma die-set. Här fick det bli en molnhimmel bakom med hjälp av Stencil -Cloudy och distressfärgen Tumbled Glass. Alltså hur söta är inte dessa bin!!?

Jag beställde även stämpelsetet Hive Five. Så gulligt! Ni märker ju hur tossig jag är över detta släpp. Här har jag även använt den nya stencilen –Honeycomb. Texten som står i den streckade linjen är från Just Plane Awesome Sentiment Trails. Det finns sex olika sådana linjer med olika texter och två tomma. Superbra till att sorts flygande filurer. De härliga halvpärlorna kan ni hitta liknande HÄR från olika tillverkare.

Ytterligare ett kort med samma material som ovan.

Sist ut ytterligare ett kort med samma material.

Jag hoppas att ni är lika förtjusta i detta släpp som jag och har fått lite inspiration till både shopping och pysslande!

Ha en riktigt fin helg!

Kram DT-Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar