Retro Summer för hela slanten!

I dag visar jag två layouter och 3 roliga glasskort. Nyligen släppte Simple Stories en helt ljuvlig kollektion, Retro Summer, som verkligen andas sommar. Härliga papper, diecuts, journal bits och thickers i somrigt tema. Jag köpte såklart allt, från Retro Summer Collectors Essential Kit.

På denna layout har jag sprayat med en härlig rosa färg från Dina Wakley Media, Magenta. Det är en glossspray. Jag byggde en bas med svart cardstock och ”våfflade” ett vitt cardstock. Alla cardstock hittar du här. Sedan klippte jag ut Tags från ett av kollektionens papper och trädde i små snören. Jag klistrade fast dem lite omlott.

Nu fick smågodiset komma fram. Det är Bits & Pieces, Journal Bits och Chipboard Stickers. Jag använde även stickers från kitet jag länkat till längst upp. Tillslut stämplade jag en prisrosett som är från Vicky Boutin, Where to go next. Vill du köpa den maila till Anna. Det finns flera fina stämplar på det kitet.

Till denna somriga layout har jag använt samma material som ovan. Det jag lade till är en läcker stencil från Lawn Fawn i form av solstrålar. Den finner du här. Den heter Sunray.

Jag distressade in stencilen med Mustard seed.

Visst blir man glad av dessa färger? Jag älskar att skapa med färger, det fyller mig med energi.

Tillslut kommer tre stycken glasskort. Det är en perfekt gåva till barn. Och glassugna vuxna. Det finns ju glasskort på Pressbyrån men inget slår ett handgjort kort.  Dessa kort gick väldigt fort att göra. Och det är så skönt att bara skära eller riva, klistra och så är det typ klart. Jag har använt precis som ovan material från kollektionen Retro Summer. Både papper och dekorationer. Den lilla sedelhållaren kommer från Mft, och är du sugen på den maila Anna.

 

Hoppas du får inspiration av det jag visade. Ha en fin dag!

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar