Lika/Olika del 2

Idag fortsätter mitt och Pyzzlots pappersäventyr Lika/olika, med kittet med likadana mönsterpapper och dekorationer som Anna sänt oss. Denna gång har vi rymdtema med tanke på de stickers vi fått. Jag har valt att göra kort med hjälp av mönsterpapper.

Detta material ingick i våra kit:

Jag valde att stansa ut cirklar och stjärnor med hjälp av Infinity Dies från Hero Arts, de är nog mina mest använda dies! Så otroligt användbara. Stjärnorna hittar du här, och det här är cirklarna. Såklart fick jag användning även av rektanglarna!

Texterna kommer från Hänglar och Wings, från ett stämpelset som heter Affirmationer.  Texterna stämplade jag med hjälp av min Misti som jag sedan embossade med Wow embossingpulver i färgen Guld. Dessa är sedan utstansade med dies från Nellie Snellen som tyvärr inte längre finns i deras sortiment. Kanske de går att få tag i om du mailar Anna, de heter ”SD202, set of 4 tags”

Jag hoppas du tycker att jag fick mina rymdstickers att passa in! Stickers är något jag annars aldrig använder, så det var en rejäl utmaning vi fick från Anna.

Önskar dig en härlig pysselvecka!

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar