Altenew 3d embossingfoldrar

Det finns en uppsjö av fina Embossingfoldrar. På ett väldigt enkelt sätt får man ett lyxigt kort. Det är bara att köra igenom foldern med papper emellan med tex en Big Shot stansmaskin. Jag sprutar lite vatten över mitt papper innan, så det ej ska spricka. Sedan är det bara leka loss med det du vill dekorera med.

Till detta kort har jag inkat den plattare sidan innan jag körde den genom min Bigshot. Sedan tog jag fram Distress Oxide. Distressade på blommor som stod upp med färgerna Squeezed Lemonade och Mustard Seed. Till bladen tog jag olika gröna färger. För att få blommor att poppa upp mer använde jag Wow embossingpulver i gult. Avslutade med en text från mina gömmor.

Detta kort satte jag på 3D Foam Tape. Sedan dekorerade jag med blommor från Spellbinders. Använde tillslut text från Altenew ,Bold Sentiments.

Detta kort embossade jag i 2 färger och satte dit vackra stämplar från Altenew. Anna beställer rätt ofta från Altenew så gillar du blommor som mig är det klart värt ett besök på Altenew hemsida. Det är bara att skicka länkar till Anna och namn på produkten. Då får du prisuppgift på produkter.

Till detta kort har jag gjort på samma sätt som första kortet men har använt Kitsch Flamingo  och Candied Apple. Avslutade med lite rött embossingpulver.

Här använde jag Lunarpaste i färgerna Shooting Star och  Prom Queen. Jag älskar hur det blänker. Jag använde snygga stämpeldynor från Altenew i olika rosa och gröna nyanser. Du hittar dem här.

Jag tog fram mina Metall cardstock från från Lawn Fawn och inkade den plattare sidan på min folder innan jag körde igenom den i maskinen.  Blommor stämplade jag på svart cardstock som jag embossade i guld.

Till detta kort tog jag Lunar Paste i guld och grönt som jag kletade ut med fingrarna lite huller om buller. Lawn Fawns metallpapper blev perfekta till dessa bokstäver från Altenew.

Jag hoppas jag inspirerat dig och önskar du någon produkt är det bara att maila Anna. (anna@pyssloteket.se) Dt Stephi

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar