Bröllopskort

Hej alla pysslare!

Hur mår ni i värmen? Jag har alltid älskat sol och värme men det verkar som om jag har blivit gammal, för jag klarar inte alls av den här hettan. Puh!

Min ursprungliga tanke med detta inlägg var en kavalkad av bröllopskort men ibland kommer livet emellan med migrän flera dagar, skolavslutningar, student osv. Det fick bli ett enda bröllopskort istället. Det är ett kort som jag har fått en beställning på och det bröllopet är i morgon så jag hoppas att de inte kommer att se detta.

Jag har använt mina favotitdies Spellbinders -Be Bold Blooms Etched Dies. De går att variera i det oändliga och även färgsättas i regnbågens alla färger och nyanser. Jag stansade ut alla mina delar i vitt och färgade in med Distress Oxider. Texten har jag stämplat med ett alfabet från mina gömmor men det finns många fina i butiken t.ex. Lawn Fawn -Violet´s ABC´s, Lawn Fawn -Riley´s ABC´s, Lawn Fawn -Henry Jr´s ABC´s, Hänglar & Wings -Rakt alfabet med siffror, Hänglar & Wings -Alfabet gemener.

Jag har använt tre olika gröna nyanser till bladen och stjälkarna och två olika rosa. På de största blommorna har jag använt en liten blendingbrush för att bara få färg längst in på kronbladen.

 

Kom ihåg att ni har massor av roliga utmaningar i form av olika recept att tolka under hela sommaren. Ni hittar dem i vår facebookgrupp.

Ni hittar alltid aktuella öppettider för den fysiska butiken i webbshoppen.

Ha en fin helg!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar