Lawn Fawn + Tim Holtz + Sizzix = <3

Vid Lawn Fawns  förra släpp släpptes denna backdrop die som heter Honeycomb. Sååå himla fin. Jag har valt att inte använda den i sin helhet utan klippa bort delar av den.

Jag började med bakgrunden. Jag inksmooshade en bit Bristol Smooth i måtten 4,25×5,5 inches. Jag valde att använda Distress Oxide denna gången. Färgerna jag använde är Antique Linen och Tea Dye för att täcka hela ytan. Jag smooshade sedan lite med Ground Espresso för att få mer kontrast.
Jag tog ett gäng bitar från innanmätet och färgade in dem med Mustard Seed, Ground Espresso och Salty Ocean. Tror även några få fick färg av Twisted Citron. Jag skvätte lite slumpmässigt med samma färger över bitarna också när de torkat ordentligt för att få dem att hänga ihop lite mer.

Själva ”nätet” eller honeycomb mönstret sprayade jag med Shimmer Sprays, jag minns inte längre vilka färger…
Kransen under trollsländan är en Sizzix die och heter Winter Garland. Det är en specialbeställning genom Anna. Vill man ha den kan man uppge artikelnummer 664580 så fixar hon! Jag stansade ut alla delarna i vitt akvarellpapper och doppade dem i färg precis som bakgrunden.

Trollsländan är en die från Tim Holtz och den heter Geo Insects 664180.

Trollsländan stansade jag ut två gånger. En gång i svart cardstock och en gång i vitt. Den vita delen duttade jag sedan med en watermark dyna på och la på Distress Glaze embossingpulver på. Jag använde Salty Ocean, Twisted Citron och Picked Raspberry. Det blir så läckert! Anna har tyvärr inga Distress Glaze pulver i sortimentet just nu men det går lika bra med andra embossingpulver!

Jag monterade den svarta trollsländan och den embossade en liten aning omlott för att de skulle stå ut mer mot bakgrunden som är ganska rörig.

Det var allt för idag, hoppas ni har det bra ute i landet!
Missa inte vår sommarutmaning i Pysslotekets Facebookgrupp!

Planerar du att besöka butiken i sommar så kolla först in öppettiderna så du slipper rycka i en låst dörr. Du hittar alltid uppdaterade tider längst ner på www.pyssloteket.se

Ha det gott!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar