Cherry Cherries Lawn Fawn

Förra veckan släppte Lawn Fawn deras sommarsläpp med många fina stämplar, dies och papper. Jag köpte bla Paper pack Fruitsalad med söta små frukter. Jag fick även hem Lawn Fawn Cherry Cherries dies. Det är nåt med frukter och dies. På ett enkelt sätt kan man få till det fint. Jag är väl förälskad i sånt. Det finns även jordgubbar, äpplen och citroner som Lawn Fawn gjort som dies i tidigare släpp.

Till detta kort har jag använt ett sött rutigt papper som fanns i blocket. Jag stansade ut en bakgrund med min Big shot.  Sedan stansade jag ut den fina korgen från Lawn Fawn. Jag satte bakgrunden på foamtape.  Det blir fint med olika dimensioner på kort och layouter, tycker jag. Jag använder det nästan jämt. Glossy Accents från Ranger ger ett härligt lyster. Jag stansade ut körsbär till båda mina kort och använde sedan Glossy på dem. Då de torkat klistrade jag in dem i korgen. Sedan fäste jag även korgen på foam.

Tillslut valde jag härliga textstämplar från Lawn Fawn, Offset Sayings.

Till mitt andra kort har jag använt samma produkter som ovan men valde melonpapper och en snygg die från Simple and basic. Även till detta kort använde jag foam. Texten är från Mft och den har jag beställt av Anna.

Jag hoppas du fått inspiration av mig och att du även får tid över till skapande i sommar! Ha en fin dag. -Dt Stephi

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar