Berry happy birthday!

I skrivande stund sitter jag i en park i mellersta Italien med ett forsande vattenfall tio meter bort och väntar på att torka. Det blir ett snabbt inlägg med ett födelsedagskort som jag gjorde till en väns dotter som alltid vill ha korten jag ger hennes mamma. I år fick hon ett eget med somriga jordgubbar och lite skak.

Jordgubbarna kommer från Lawn Fawns how you bean strawberries addon, till burken använde jag how you bean och how you bean shaker addon. Texten är från Berry special och Henry’s abc’s.
Själva kortbasen hade jag liggandes sen tidigare och jag tror att pappret är ett gammalt echo park.

I skaket blandade jag paljetter och halvpärlor av olika slag.

Jag får återkomma med länkar när jag är vid en dator igen 😊

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar