Drinkar med Lawn Fawn

Hej där i sommarvärmen!

Idag tänkte jag bjuda på två läskande drinkar. Jag tycker att det passar bra i denna hetta och så är det dessutom fredag. Håll tillgodo!

Jag har använt dies från det senaste släppet från Lawn Fawn. Det är första gången som jag inte köper några stämplar från släppet och jag ångrar mig så. Måste köpa några av de nya gulliga seten. Jag försökte inbilla mig att jag inte behövde fler stämplar just nu från LF men jag hade otur när jag tänkte, man behöver alltid fler stämplar från LF.

Till mitt första kort har jag använt Lawn Fawn -Build A Drink. Den är superrolig att jobba med så har ni den inte rekommenderar jag den starkt. Jordgubbarna kommer från nästa die-set som jag kommer visa längre ner i inlägget. Blommorna kommer från Spellbinders -Be Bold Blooms Etched Dies. Glaset, drycken och blommorna har jag färgat in med Distress Oxider och resten har jag färglagt med alkoholbaserade pennor. Texten kommer från Hänglar&Wings -Rak text med bakgrund

Till nästa kort har jag använt Lawn Fawn -Build A Drink Cocktail -Add On. Jag har även lånat lite från det förra setet så jag rekommenderar att man köper båda. Först gjorde jag en bakgrund med Lawn Fawn -Stencil -Sunray och sedan färgade jag in glaset och drycken med Oxider. Allt annat är färglagt med alkoholbaserade pennor. Texten kommer från Hänglar&Wings -Mer grattis.

Det var allt för mig. Hoppas att ni får en fin helg med färgglada drinkar och pysselstunder.

Kom ihåg att ni alltid hittar aktuella öppettider längst ner på startsidan i webbshopen.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

1 reaktion på ”Drinkar med Lawn Fawn

    Maria

    (30 juni, 2023 kl. 07:02)

    Oj vad läckra! Blir sugen på en drink.

Lämna ett svar