Hive Five och Yappy Birthday!

Det var ett tag sedan jag skapade med stämplar från Lawn Fawn! Idag blir det kort med stämplar från både förra släppet och det senaste.

Jag har inkblendat bakgrunden med Distress Ink Mustard seed och Wild Honey. Stencilen jag använde kommer från Timpan och heter THS166 Brush Hex. Den passade ju bara för perfekt med de här stämplarna.
Jag stämplade med Memento Tuxedo blackNeenah classic crest papper och färglade med alkoholbaserade markers. Grenen och bladen kommer från Lawn Fawns Magic Iris Beehive Add-On och jag inkblendade dom med distress inks efter att jag stansat ut dem.

Det hjärtformade ”spåret” efter biet stämplade jag med distress ink i Rusty Hinge.

Det här kortet gjorde jag genom att först stansa ut min panel med Lawn Fawns stitched rectangle i måtten 4,25*5,5 inched. Jag stansade sedan ut en oval från Hero Arts Nesting Ovals. Just den finns inte hemma men en massa andra former finns.
Jag tejpade sedan fast min oval på plats igen, med lite lätthäftande tejp på baksidan. Jag körde den sedan igenom en embossingfolder. Den här heter Daisy Bed och kommer från Altenew. Jag inkblandade med distress ink i färgerna Milled Lavender, Wilted Violet och Villainous Potion.
Jag valde att inte använda biten i mitten idag utan inkblendade istället med Milled Lavender på min kortbas innan jag monterade min panel med 3d-kuddar på den.

Alla figurer kommer från seten Yappy Birthday, Yappy Birthday Add-On och Pawsome Birthday. Alla stämplade med Mementodyna på Neenahpapper och färglagda med alkoholmarkers.

Jag stämplade ”Youuuu” på ett papper innan jag ritade en pratbubbla runt det med en Uni Pin Fineliner och klippte ut den med en sax.

Daisy Bed embossingfoldern blir verkligen sååå himla fin! Älskar vovven som springer iväg med girlangen!

Det var allt från min hörna idag! Det har gått lite trögt med pysslandet i värmen men nu ser det ut att (förhoppningsvis) komma några regniga dagar. Gudarna ska veta att det behövs.

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar