Lika/olika: kort med American Crafts: Never Grow Up, del 3

Det är dags för nästa del av min och Jennys Lika/olika-omgång med American Crafts serie Never Grow Up. Jag har använt både mönstrade papper från serien och dekorationer i form av cardstock stickers, epoxy stickers och puffy stickers. Det är så skönt att ha flera produkter i samma serie då allting passar ihop och du behöver aldrig leta dig blå efter till exempel en dekoration med ”rätt” färg. Det underlättade mycket när jag, som vanligtvis inte gör så mycket kort med mönstrade papper, skulle utmana mig själv.

Om du vill se (och höra) hur jag gjorde mina två kort finns allt filmat här:

Föredrar du bilder kommer de här:

  

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar