Miss Dee + Lawn Fawn= SANT

Jomen visst kan man kombinera två så olika stilar. Det finns inga gränser förutom dem vi själva sätter upp!

Idag kombinerar jag två av mina favoritdies från Lawn Fawn Springflowers Backdrop  och Magic Iris Floral Wreath Add-On. med underbara Miss Dee från Aall & Create.

Det är ju en strykande åtgång på Lawn Fawns produkter och de här är inte heller de nyaste nya så de finns tyvärr inte i butiken men maila Anna och kolla om hon kan ta hem åt dig om du blir sugen. Det brukar gå fortare än vinden om grejerna finns hos leverantören.

Lawn Fawndies:

 

meets Miss Dee från Aall & Create!

Alla bakgrunder är embossade med foldrar från gömmorna, (det finns massor och åter massor av andra embossingfoldrar att välja bland i butiken!)

Allt är färgsatt med olika vattenbaserade medier, akvarellfärg eller distress reinkers.

Dee’s kläder är gjorda med passande mönsterpapper i tekniken paper piecing; Man stämplar samma stämpel på det mönstrade pappret, klipper ut och klistrar sen på sin i övrigt färglagda Dee. Där det glittrar har jag använt Nuvo Glimmer Paste Moonstone. Orden på korten kommer antingen från stämpelseten eller hÄnglar & Wings eller Indigo Blue Giggles, (det sistnämnda har jag förbeställt).

Hoppas du har en härlig pysselsommar! Pyssla lugnt så ses vi här igen om ett par veckor!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar