Lawn Fawn & Foil

För dryga 2 veckor sedan hade Lawn Fawn ett sommarsläpp. Jag köpte en så snygg die, i form av en ram. Jag kände direkt att denna kommer kunna piffa upp grattiskort rejält. Nedan visar jag 2 kort och en layout.


Här ser ni den snygga diesen! Man kan ju inte bli annat än lite förälskad. Diesen heter Let’s Celebrate Backdrop die och jag stansade ut den i vitt slätt cardstock. Till ramen finns lite tillbehör och de stansade jag ut med Lawn Fawns guldpapper. Bakgrunden distressade jag i 3 färger som fick flyta in i varandra. Texten Cheers är från mina gömmor. Tillslut satte jag fast allt på Foamtape.

Denna ram är gjord med foil. Jag har använt Deco Foil Peel N Stick Toner . Det är perfekt då man inte äger en foilmaskin. Det är bara att klippa ut en lagom stor bit och stansa det man önskar. I förpackningen finns ett glansigt papper som man använder i en lamineringsmaskin. Här finns massa foil att välja på. En liknande dies-text finner du här.  Jag ville att texten skulle ha samma ton som min foil så jag målade in den med Simon Hurley Lunar Paste -Roar!

På denna layout har jag precis som ovan använt mig av Deco Foil sheets och foil.

Dutch Doobadoo har ett 2 pack stenciler som är väldigt snygga. Jag använde Distress Oxide, Black Soot över dem.  Jag använde även en stencil från mina gömmor med cirklar. Den distressade jag in med 2 färger, Faded Jeans och Evergreen Bough som jag blendade ihop.
För att få layouten att lysa upp mer piffade jag den med olika Lunar Paste. Jag använde Sike, Clear Skies och Shooting Star.


Tillslut piffade jag layouten med lite tillbehör från ramen. Även dem fick foil på sig. Titta in på Pysslotekets Instagram så ser ni en reel.

Ni glömmer väl inte att vi har roliga sommarutmaningar i vår fb grupp? Häng på😃

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar