Svartvit Layout

Jag tycker det är riktigt snyggt med svartvita alster. Det blir så stilrent. När jag sist var i butiken såg jag ett snyggt svartvitt papper från American Crafts som jag var ”tvungen” att köpa. Det heter Splendid. Jag klippte ut massor av blommor och grenar till ett kort och en layout.

Först ut är min layout.  Jag började med att ta fram tre cardstock och skar dem i mindre och mindre storlek. Jag lade undan de två bakre och tog fram två stenciler. Den ena är från Visible Image och heter Off The Grid. Den har siffror i nät, större siffror och en snygg cirkel. Den andra är från Altenew, Classy Stencil.  Jag distressade in dem på både layout och kort, med  Black soot. Sedan klistrade jag fast mina utklippta blommor och grenar.

När allt kändes klart satte jag ihop alla tre lager med tejp. Det översta lagret har jag 3d foam under.

 

Till kortet stansade jag ut några ramar med Hero Arts dies Nesting Rectangle. Det enormt fina alfabetet kommer från Altenew och heter Mighty Alpabet dies. Det är samma jag använt till layouten.

Jag hoppas Du har en fin sommar och hinner med att skapa lite.

Kolla in vår Fb grupp där sommarutmaningar pågår just nu.

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar