Ett hopplockskort i sommarfärger

Halloj!

Idag har jag ett kort med överblivna saker från andra projekt. Dessutom hittade jag en bakgrund som legat och väntat på att få användas ganska länge och det blev ju en ganska trevlig kombination med allt tillsammans! Ibland kan det löna sig att gräva runt bland halvfärdiga/pausade/bortglömda projekt.

Bakgrunden är ganska enkel med lite Distress oxide genom en stencil och lite guldstänk, här har jag nog använt skimrande vattenfärger men det går bra med lite vad som helst som är lättflytande och guldigt; shimmer spritz, wink of stella, micapulver/perfect pearl blandat med vatten eller någon av Lindy’s stamp gangs shimmer magicals? Tror även Nuvos shimmer powder blandat med vatten kan fungera!

Texten är från Hero Arts Love you stamp & cut XL och utskuret i roseguld-foil. Blommorna kommer från Spellbinders Be bold blooms som jag använt tidigare och råkade göra lite för många blommor av.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar