Babykort med Lawn Fawn

Hej all goa pysslare!

Hoppas sommaren bjuder på härliga dagar för er!

Idag tänkte jag visa tre stycken babykort gjorda med stämplar från Lawn Fawn. Jag tycker att det är bra att ha några på lager för rätt som det är får man frågan om man har något kort till en nyfödd. Naturligtvis har man oftast inte rätt färg på kortet (många vill fortfarande ha ett rosa eller blått kort och det kan man ju ha olika åsikter om) så det gäller att ha ett gäng i olika färger.

Först ut ett kort som jag tycker är väldigt neutralt. Jag har använt Lawn Fawn -Fly High och texten kommer från Elephant Parade. Molnen är Lawn Fawn -Puffy Cloud Borders som tyvärr är slutsålda men ni kan ju det här nu, maila Anna om du är intresserad så kollar hon om hon kan ta hem. Jag har färgat in molnen med Distress Oxiderna Spun Sugar, Tumbled Glass och Squeezed Lemonade. Alla motiv är stämplade med Memento -Tuxedo Black och till texterna har jag använt Versafine -Black Onyx.

Alla moln är monterade på 3D-tejp för att få ordentligt djup och lager på lager känsla i kortet.

Nästa kort är till en liten kille. Stämplar från Lawn Fawn -Elephant Parade, stencil Lawn Fawn -Sunray och texten kommer från Hänglar &Wings och ett set som heter Världens Bästa #3.

Sist ut ett kort som man kan ge till någon som har blivit storasyster. Jag har använt Post-It Notes XXL Sticky Area 80% för att göra de rivna kanterna av min distressruta. Stämplarna och texten är från samma två set som kortet ovan.

Hoppas att ni har fått lite inspiration till era babykort. Ha en fortsatt trevlig sommar! Kom ihåg att aktuella öppettider hittar ni alltid längst ner på startsidan i webbshopen.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar