20% rabatt på allt från Mama Elephant!

Du läste rätt! 20% rabatt från och med nu till söndag 23/7 kl. 23,59! Passa på för det gäller bara varor i lager, men det finns det många!

Dagen till ära har jag grävt bland mina saker och skapat med en massa stämplar från just Mama Elephant.

Jag började med att göra en bakgrund med moln. Till det använde jag en molnstencil från MFT ihop med distress ink Tumbled Glass. Bergen och marken stansade jag ut i vit cardstock med dies från ME som heter Kingdom Trio. De är superanvändbara och kommer med en bergskedja, en skyline och en ”mark”. Mycket effektfulla att använda var för sig eller ihop.
Texten kommer från setet Easy Sentiments.

Stämplarna är söta Mammoth Love. Jag stämplade på akvarellpapper från Canson och färglade med distresser. Jag trycker ut lite färg på ett akrylblock och plockar upp med pensel. Bergen och marken färgade jag också in med distress ink och en ink blending tool. Jag har använt Hickory Smoke, Brushed Corduroy, lite Gathered Twigs för detaljer och Pumic stone på bergstopparna.

Ett tips är att lämna lite slumpmässigt vita områden när du målar med vattenfärg eller distresser. Det ger lite mer liv i motiven. Bergskedjan monterade jag på 3D-kuddar för mer dimension.

Här har jag använd Mammoth Love igen men tillsammans med Me and My dragon och Dragon Wishes. Jag stansade ut moln (äldre från Lawn Fawn tror jag?) som drömbubblor och satte mina små motiv i dem. Tanken är att de har somnat efter godnattsagan och befinner sig i drömmarnas äventyr… =)

Himmel och mark har jag målat med akvarellfärg. Jag blöter ner hela himlen först och droppar sedan i lite grått och blått. Låt sedan färgen göra sitt. Peta inte i det.
Samma sak gjorde jag med mina drömbubblor.
Marken målade jag först i en väldigt utspädd grön för att sedan droppa i lite mer koncentrerad färg. När marken torkat målade jag lite grässtrån med samma grön blandad med lite brunt.

Texten och boken kommer från Good reads respektive Bookworm (slut)

 

Här använde jag lite mer Gathered Twigs på mammutarna och målade detaljer med Ground Espresso.

Hoppas jag kunde inspirera er lite, och hoppas ni gör några riktigt bra klipp på vårt lilla erbjudande!

HÄR hittar du allt från ME.

Tänkte du turista i sthlm kommande tre veckor kan det vara bra att känna till att butiken är semesterstängd nu v.30-32.
Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner på www.pyssloteket.se

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”20% rabatt på allt från Mama Elephant!

    […] Passa på att fynda Mama Elephant-produkter! 20 % rabatt gäller till och med imorgon söndag (till och med på redan nedsatta varor!). Ingen kod behövs, rätt pris syns i din varukorg. Behöver du inspiration? Kolla in Malins underbara inlägg i torsdags. Du hittar det HÄR. […]

Lämna ett svar