Lika Olika med Karin och Stephi

Jag och Karin fick hem detta paket med papper, Ephemera, stickers och paljetter. Förra veckan satte hon igång våran Lika olika där vi skapar med lika material ovetande om vad den andre gör. Kollektionen vi använt är från American Crafts och heter Sweet Rush.

Nedan har jag gjort 4 stycken småkort.

Jag valde ett snyggt randigt papper som heter Soar. Förutom stämplar från mina gömmor har jag använt paljetter och Aall and Creates lite sarkastiska Ephemera, Bite me Kraft.

Till dessa kort har jag använt samma papper. Jag klippte ut två fjärilar som jag dekorerade med paljetter. Sedan fäste jag dem med Foamtape.

Jsg gjorde även ett skakkort. Till min front valde jag American Crafts papper Daisy Chain. Jag stansade ut ett fönster med Lawn Fawn Secret Garden Window. Den har tillhörande blad och blommor som blir väldigt fint. Dock ville jag denna gång ha det lite avskalat då jag ville klippa ut egna blomster. Till det använde jag pappret Perfect Day.  Paljetter är länkade ovan.

 

Detta var del 1 av 2 för mig. Välkomna förbi nästa v och se vad Karin gjort för fint. Ni glömmer väl inte sommarutmaningarna vi har i vår fb grupp?

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar