Altenew -del 1

Hej!

Jag hoppas att ni inte har regnat bort  den sista tiden, men det kanske har genererat i fler pysseltimmar iaf.

Häromkvällen satt jag vid mitt pysselbord och funderade på vad jag skulle kunna göra inför mitt inlägg idag och kom på att jag ville göra något med stämplar som fallit lite i glömska hos mig. Altenew har ju små set med mindre stämplar som jag gillar men inte har använt så mycket och Anna har många många fler på lager än de jag visar idag. Jag råkade göra så pass många kort med dessa mini-stämplar att det räckte till ett inlägg till som kommer om två veckor.

De första två korten är gjorda med Flower Delight. Texterna kommer från Leaf Canopy och Dainty Watering Can. Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor stämplar jag alla mina motiv med Memento -Tuxedo Black. Texterna stämplar jag med Versafine -Pigment Ink Pad -Black Onyx.

Näst på tur ett kort med ovan nämnda Dainty Watering Can men själva motivet denna gång. Texten kommer från Leaf Canopy.

Kort nummer fyra för dagen har ett motiv från Floral Boot och text från Weekend Doodles.

Sist ut för dagen är ett kort med härliga blommor från setet Simple Flowers Add-On. Texten kommer återigen till ovan länkade Leaf Canopy.

Jag hoppas att du precis som jag ser potentialen i alla dessa mini-set.

Ha en fin helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar