Julkort med Spellbinders mitt i sommaren…

Sist jag besökt butiken halkade Holiday Blooms Etched Dies från Spellbinders ner i korgen tillsammans med blocket Magical Christmas från Studio Light.  Blev så sugen på julkort, tro mig när jag säger att det här är personrekord för mig, har nog aldrig gjort ett julkort så tidigt förut. 🙂

Jag började med min bakgrund på vitt cardstock. Stencilen Warp Speed från Altenew är en trogen följeslagare vid det här laget. Jag använde den ihop med Moonstone Glimmer Paste.

Moonstone blir asläckert ovanpå distressink jag kan meddela. Prova om du inte gjort det.
Fråga Tettiz, hon har gjort av med tre burkar snart och hon är inte känd för att vara en mixed media person. 😉

Det här blocket ihop med alla andra från Studio Light hittar du här. De är så himla bra för man får en massa cardstock som alla är färgkoordinerade med varandra. Man kan liksom inte gå fel.
De flesta blocken är i A5 storlek och 250 grams papper, men det finns undantag, något block har tunnare papper och ett par är A4.
Texten ovan är från Lawn Fawns gamla Winter Wavy Saying med tillhörande dies. Jag stämplade texten med Versafine Onyx Black.

Nästa kort ut är med samma dies och stämplar. Här valde jag dock stencilen Breakout från Visible Image, en stor favorit hos mig! Här använde jag Distress Oxide Ink Iced Spruce istället för Moonstone. Jag älskar den här färgen till julkort. Den har en fin grågrön, nästan lite frostig look.

Alla färger i blocket passar så bra ihop tycker jag!

Många av diesen i det här setet passar ju året runt. Mycket nöjd med det här inköpet! Den är slut just nu men kommer helt säkert hem igen!

Anna har fortsatt semester men plockar och skickar ordrar veckovis!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar