Lika Olika med Karin och Stephi

I dag visar jag del 2 av Lika Olika som jag och Karin visat några veckor. Här är kollektionen vi pysslat med.  Sweet Rush från American Crafts.

Vi fick även hem paljetter, stickers och Ephemera med lite sarkastiska ord.

Först ut är en Layout där jag använt pappret Perfect Day och Daisy Chain. Jag ville få känslan av vindsnurra och klippte ut bitar som jag sedan klistrade fast. Molnen är från pappret Silver Lining. Jag klippte ut dem och skuggade dem lite med Distress Oxide, Evergreen Bough. Jag klippte ut lite blommor från baksidan av ett papper, Daisy Chain.  Sedan stansade ut en text med Lawn Fawns dies Henry’S ABC’s. Tillslut använde jag några Thickers stickers med text och snäckor från American Crafts.

 

Här är ett shakercard med en bas från ett papper från Paige Evans, Truly Grateful. Det har på ena sidan många lite större ord.

Stjärnpappret är den andra sidan av samma papper. Jag hällde massa paljetter i en zippåse och fäste med 3d foam tape. Sedan klippte jag ut blommor från American Crafts Sweet Rush Perfect Day. Texten är en die från Altenew, Strip die.

Jag hade en del papper kvar och valde att göra en liten minnesbok till en liten flicka.

Här finner du hela kollektionen papper.  De söta fjärilarna passade perfekt till detta.

Hoppas du har en fin sommar! Glöm inte sommarutmaningarna vi har i vår fb grupp.

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar