Solsemester med Pool Party från Lawn Fawn

Den här sommaren kom och försvann känns det som men i ett försök att förlänga sommarkänslan pysslade jag ihop två härliga kort med sol och bad, kanske lite solsemester rent av.

Till båda korten har jag använt mig av mestadels produkter från Lawn Fawn och framförallt deras stämpelset Pool party med tillhörande dies. Det går ju såklart lika bra att klippa ut figurerna men jag är lite för bekväm 😉

Samtliga motiv är stämplade på Neenah cardstock med Memento Tuxedo black och färglagda med alkoholbaserade markers, liknande de från Altenew.

Till detta kort gjorde jag en bakgrund med två olika papper och en av diesen ur Stitched dens. Man skulle även kunna använda Stitched pond och/eller Stitched pond frame för ett liknande resultat, eller varför inte en sax!

Till stranden använde jag Lawn Fawns sparkle cardstock gold rush och vattnet är en bit Tonic Studios glitter cardstock i färgen tropical tide.

Just denna palm kommer från Christmas palm tree men Lawn Fawn har fler snarlika set som tex Palm trees och Hammock and trees. Jag skar ut delarna i brun och grön cardstock, bladen färgade jag in med lite mörkare Distress oxide för att få mer djup.

Texten kommer från Wavy sayings och är stämplad på en av diesen ur Lawn Fawns Simple wavy banners.

Till detta kort blev det en bakgrund skapad med Stitched wavy backdrop: landscape och Distress oxide i färgerna Salvaged patina och Mermaid lagoon. Jag stänkte lite vitt och blått över med sprayer som Dylusions och liknande produkter. Det går även att använda andra lättflytande färger som tex akvareller eller reinkers.

Alla texter och motiv kommer från stämplesetet Pool party utom texten “You rock” i enhörningens pratbubbla, den hittade jag i Lawn Fawns stämpelset How you bean? Conversation heart add-on.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar