Altenew -del 2

Hej!

Hoppas att ni som har gått tillbaka till jobbet har haft en fin semester och att ni som fortfarande har er semester njuter som bara den. Själv börjar jag jobba igen på måndag.

Idag kommer del 2 av min inspirationsserie av mini-seten från Altenew. Det finns så otroligt många fina set och det här är bara ett litet axplock av alla de som finns i butiken. HÄR hittar du mitt tidigare inlägg med fler stämplar.

Först ut ett riktigt CAS kort med rosen från Inked Bud och texten från Shades of Love. Jag älskar verkligen den här rosen.

Återigen har jag använt rosen men denna gång ihop med bakgrunden från Shades of Love. Texten kommer från Leaf Canopy.

Det lilla setet Billowing Blossoms är ett av mina absoluta favoriter. Här har jag använt det med text från ett gammalt set som heter Label Love. Det finns ett liknande som heter Bold Sentiments.

Sist ut är ett kort med motivet Rosie Posy som jag har stämplat upprepade gånger med hjälp av mistin. Texten kommer från ett äldre set som heter Birthday Builder.

Hoppas att ni fått ännu mer inspiration till att använda era miniset från Altenew. Om ni inte har några så finns det många prisvärda i butiken att välja och vraka ifrån.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar