99% Chance of Wine från Visible Image

Det är sista dagen på semestern för mig, så jag tröstar mig/firar med ett glas rosé – även om vädret den senaste tiden inte har varit något direkt ”rosévinsväder”, enligt mig själv. Har du Visible Images stämpelset 99% Chance of Wine så kan du enkelt anpassa färgen på det som finns i flaska och glas till det du själv gillar.

Jag stämplade glaset med Altenew dye ink (färg Gray Denim) på Neenah cardstock.

Vinflaskan stämplade jag med Memento ink – även den på Neenah cardstock.

Jag stämplade lite tokigt när jag skulle lägga till vinsplashen, så fick stämpla flera vinglas och försöka igen – ibland blir det fel och då får jag tänka ”det är bara papper – gör om och gör rätt/bättre”.

Splashen i vinglaset är tänkt att fortsätta ovanför glaset, så jag stämplade på bakgrunden också.

Innehållet i vinflaskan färglades med alkoholbaserade pennor och vinglaset skars ut för att sättas på 3D-kuddar.

Detaljer ritade med vit Signo gel pen.

Jag lade till lite vinstänk med mer Altenew dye inks.

Jag maskade och stämplade texten med Memento ink genom att sätta lite washitejp på stämpeln.

Panelen satte jag fast på svart cardstock som jag i sin tur monterade fast på en färdig kortbas.

Även om sommarsemestern är slut för min del så fortsätter pysslandet och kort med vin funkar till många tillfällen – en tag att sätta på en vinflaska, födelsedagskort till en vinälskare och så vidare. 🙂

Pyssla lugnt!

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar