Lunar Paste och Embossing

Vad är väl bättre än att få kleta och kladda! Med Lunar Paste blir kladdandet dessutom väldigt lätt, otroligt smidiga i konsistensen, alldeles perfekt mycket skimmer och dessutom är torktiden alldeles lagom kort. 

Till kortet jag ska visa här idag så har jag använt följande material och produkter:

 

Här nedan ser man hur jag strykit ut Lunar Paste över en bit cardstock, jag blandar hej vilt och vill att färgerna ska blandas ihop lite grann. Silikonspatlarna är perfekt för det här eftersom de är mjuka och följsamma.

När allt torkat så körde jag det igenom min stansmaskin i embossingfoldern. Som ni ser nedan så är det här kortet lite mörkare i färgerna, det beror på att jag slängde in lite fler färger av Lunar Paste, men det missade jag att fota.

 

Jag drog sen med en Archival dyna lätt över de upphöjda mönstren på mitt blivande kort.

Texten jag tänkte att använda till kortet är från en die där man kan välja om man vill använda bokstäverna eller det som blir kvar när man stansat ut. Jg valde att använda det senare. Men jag tyckte bakgrunden var lite för rörig för att bokstäverna skulle synas bra. Därför gjorde jag återigen en liten bit cardstock med Lunar Paste och klippte ut det så det passar bakom texten.

Det här är ett väldigt kul sätt att göra kort på tycker jag. Bakgrunden är den som får tala och man får leka med färger och kladda runt lite som man vill. Det är svårt att misslyckas!

Prova du också!

 

Nu är äntligen den fysiska butiken öppen igen så är du inom rimligt avstånd, åk dit och gör ett besök! Inte bara gör du Anna glad, det är dessutom så mycket roligare att gå i butiken och få inspiration av alla härliga kort och layouter som Designteamet gör till butiken. 

Jag önskar dig många härliga pysselstunder så hörs vi igen nästa gång det är min tur att blogga!

/Katti

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar