Relaxa med Studiolight och Art by Marlene!

Blev blixtförälskad i stämpelsetet Mindfulness från Studiolight för en tid sedan. Vad jag ska ha dem till vet jag inte riktigt men ibland måste man följa sin känsla! 😉

Idag har jag använt!
Canson akvarellpapper
Neenahpapper
Svart cardstock
Vitt embossingpulver
Memento Tuxedo Black
Alkoholbaserade markers
– Mindfulness från Studiolight (Förbeställning  ABM-SI-STAMP473)
– Alphabet dies (Förbeställning  ABM-SI-CD548)
Block Ink Drops Monochrome från CC
Lindy´s magicals
glitter cardstock

Jag hittade en bakgrund liggandes gjord med shimmerpowders och stencil. Perfekt. Stämplade motiven och färglade. Eftersom jag inte har några dies till den här och jag var lat så fick min Brother scan and cut ta hand om det jobbet. Den kapade bubblorna i badet så jag fick  pussla ihop det lite. Svårt att hitta bra hjälp nuförtiden…

Lite glossy accents på vinglaset och ljuslågorna.

Här är nästa. Bakgrunden här är ett mönsterpapper från blocket Ink drops Monochrome. Texten relax är dies också de från studiolight. De har en kvadratisk ram till varje bokstav också. Ingen bokstav är den andra lik men det ger det en unik och ”wonky” look. Älskar dom!

Lite glossy på bokstäverna också. Såklart. 😉

Anna är åter från semester! YIIIIHA! Nu är det übersnabba leveranser igen! Ordningen är återställd!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar