Magnolia Blooms

Idag bloggar jag med dies jag köpt av min Dt-kollega Stephi! Diesen kommer från Spellbinders och heter Magnolia Blooms. Magiskt fina inte sant?
Vill man ha så kan Anna ta hem dessa! Maila till anna@pyssloteket.se

 

Hooray är en urgammal die, jag tror från My Favorite Things. Jag stansade ut med dien två gånger. En gång i Bristol Smooth papper och en gång i guldmetallic cardstock. Innan jag stansade ut monterade jag pappren på dubbehälftande tejp. Det gör själva monteringen så mycket enklare sen.
I det guldiga pappret petar jag bort alla lösa delar. I bristolpappret låter jag allting sitta kvar och sen målade jag med akvarellfärg lite slarvigt för att sätta färg på blombladen.
När färgen torkat monterade jag det guldiga över det jag målat. Det var förvånansvärt enkelt att passa ihop dem, mycket tack vare de solida bladen som man kan använda som riktmärke!

Jag skvätte guldfärgad akvarellfärg på en panel av grå cardstock. Magnolia blooms kommer som en die i två delar. Ena delen är blommorna och bladen och den andra är en solid del som är lite större än blommorna. Den stansade jag ut i vellum.

Älskar verkligen denna. Det finns en julversion med Poinsettias också… måste nog ha den också..

Allt limmades fast på cardstock och kortbas med världens bästa lim Art Glitter Glue!

 

Det var allt för idag! Glöm inte besöka Anna i den fysiska butiken! 🙂

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar