Ett födelsedagskort med Really high five från Lawn Fawn

Hallojsan!

Idag är det lite mulet och smygregnigt så jag tänkte att ett färgglatt kort kunde liva upp lite. Jag har använt Lawn Fawns set Really high five och tillhörande dies samt pratbubblan med text från Year twelve.

Bakgrunden är gjord med Distress oxides och lite stänk. Ovanpå det har jag några utstansade moln samt ett par lager vit cardstock med utstansade molnkanter. Just dessa kommer från MFT men jag vet att flera märken har liknande varianter, tex Lawn Fawns Puffy cloud border. Molnen är rester från utstansade Stitched cloud frames och har legat länge i mina lådor, men även här finns det många fina alternativ som tex Lawn Fawns Simple puffy clouds eller Stitched rainbow.

Sist av allt blev det lite stickles längs molnkanterna för att ge lite mer liv och intresse i en annars ganska vit yta.

 

Ett perfekt kort att ha redo inför höstens kalas och födelsedagar!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar