Molly Rules – Visible Image

Ett par kort med en cool tjej som Molly (Visible Image – Molly Rules) är väl aldrig fel? Så rolig att färglägga – t.ex. med alkoholbaserade pennor/markers (vilket jag föredrar) och sedan utstansad med diesen som passar till. På det första kortet har jag gjort en bakgrund med Nuvo shimmer powders, bakgrundsstämpel från samma stämpelset som Molly, lite klotter med Scribble Sticks och Poscapennor. Texten är stämplad med VersaMark och embossad med Wow! Opaque Bright White Super Fine embossingpulver på svart cardstock.

Kort nummer två är snarlikt det första kortet, men har lite andra färger och en renare bakgrund.

Båda korten har jag monterat på färdiga kortbaser från Anita’s – storleken jag använt är 10,5 x 14,8 cm (10,5 x 15 cm) och den finns i flera färger. Smidigt om man inte vill skära till kortbaser av cardstock själv.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar