Lawn Fawn -nytt släpp

Hej!

Ni har väl inte missat att Lawn Fawn hade sitt höst- och vintersläpp i torsdags. Jag ”råkade” klicka hem en hel del och idag tänkte jag visa er lite av det som jag köpte. Hoppas att ni hittar något ni gillar!

Först ut tre kort där jag har använt Stitched Pumpkins. Jag älskar pumpor och jag tycker om att färga in dem i lite otraditionella färger, som här. Ordet höstkramar har jag stämplat med hjälp av favoritalfabetet Henry Jr´s ABCs. Pumpor behöver man ju inte bara använda till Halloween.

Nästa kort är i lite mer traditionella höstfärger. Den glada musen kommer från de äldre setet You Autumn Know och ekollonen och texten från Simply Celebrate Fall. Det sistnämnda är också ett äldre set som är väldigt användbart med sina rader av olika motiv som man förknippar med hösten.

De två första korten kan man nog kalla rätt typiska Åsa-kort medans jag på nästa har fått kliva ur min trygga zon och lämnat mitt white space.

Här har jag återigen använt Henry Jr´s ABCs och Simply Celebrate Fall (spökena). Spindlarna och nätet kommer från ett set som heter Lawn Fawn -Cute Cobweb som jag specialbeställde med Anna förra året.

Jag beställde ganska mycket julstämplar och dies också men det tänkte jag spara med att visa till några inlägg framöver. Ett julkort tänkte jag dock bjuda på redan idag.

Alltså jag är såååå glad över att jag köpte Sparkle Garland Borders. Bara titta på hur snygga de är! Det finns en lite böjd girlang och en rak och så är det separata små stjärnor och cirklar som man kan stansa ut i olika färger om man vill. Jag stansade ut själva girlangen i grått och de små delarna i olika glittriga och silvriga papper. Löp och köp gott folk för ni kommer inte ångra er! Jag använde gesso ihop med Snow Flurries Background Stencil till bakgrunden. Det nya setet med de galet söta stämplarna heter Christmas Before n´Afters.  Jag har lånat två möss från Merry Mice som klär granen.

Det var ett populärt släpp det här så skulle något redan vara slutsålt misströsta inte för det ryktas om att påfyllning redan är på ingång.

Som ni nog läst om så har Anna beslutat stänga den fysiska butiken i Stockholm den 31/8, så om ni vill klämma och känna på saker får ni skynda er dit. För oss som bor lite längre ifrån får glädjas åt att webbshoppen fortsätter att vara öppen. Det är tuffa tider nu så det gäller att vi stöttar våra butiker så gott vi kan om vi vill ha dem kvar.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar