Älskar akvareller och stämplar från Colorado Craft!

Hej! Idag har jag skapat med några äldre stämplar från Colorado Craft och mina akvareller! Det finns inga stämplar som passar så bra ihop med akvareller som Colorado Craft. 🙂 Enligt mig. 😉

Alla motiv är stämplade med Altenew Obsidian Pigment inkCanson akvarellpapper.

Lite såhär känns det nu när den fysiska butiken är stängd. Men så blev det. Vi får fortsätta stötta Pyssloteket så webbshopen finns kvar!

 

Den här gången valde jag att leka med mina dyra akvareller. Mest för att jag inte har en j-kla aning om var jag lagt mina akvareller från Altenew! :O Någon synsk? Skicka pm! 😉
Den här söta kaninen kommer från setet All Weather Friends.

Älskar den här söta musfamiljen! Perfekt till familjen som får nytillskott och redan har flera barn kanske. 😉 Setet heter Family Love. Den uppmärksamme ser att jag har ritat dit golvlister och en tavla. Jag målade sedan ränder med penseln för att simulera en randig tapet.

Känner ni kaoset? Det gör jag! Hahha!

Det här är en av mina favoritstämplar. Den heter Better Together och är helt underbar i mina ögon! Även här målade jag till lite mer gräs och några spretande grässtrån.

Det var allt från mig idag. Fortsättningsvis kommer ni se mig på fredagar udda veckor istället för torsdagar. Inte för att det kommer göra någon skillnad men ändå. 😉

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar