Min kärlek till blommor

Hej på er! Visst är det roligt att göra kort med blommor? Jag tycker iallafall det. Blommotiv är dekorativt på kort och passar till många tillfällen. Det finns en uppsjö av stämplar men mina favoriter är helt klart de från Altenew. Till dessa två kort jag visar i dag har jag använt ett  set som heter Morning flowers.  Jag har inkat in mina blommor i olika nyanser efter en ordning som står på stämpelplasten. Anna har massa kit med Dye Inks som ligger i 4 pack.  Det finns mer färger än de ni ser på bilden.

Nedan ser ni två kort i olika färgskalor. Mitt första kort har Metallic Cardstock i guld från Lawn Fawn. Jag har maskat ihop blommor och blad med Masking Making Sheets.

Till mitt andra kort har jag stämplat blommor med samma teknik. Jag klippte sedan ut det jag stämplat. Altenew har en läcker stencil som heter Double Rainbow. Jag distressade in den med Distress Oxide, Saltwater Taffy.

Ibland är det så befriande att bara inka in och slippa måla. Så är du sugen kolla länken ovan med Inks Anna säljer. Risk är att du vill ha alla.

Hoppas du inspirerats av mitt inlägg.  Önskar dig en jättefin dag!

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar