Lawn Fawn -Meet me under the mistletoe

Hej alla pysselnödiga!

I mitt förra blogginlägg utlovade jag mer av Lawn Fawns nya släpp, som jag verkligen tokgillar. Sagt och gjort här kommer lite inspiration i form av tre julkort. 

En gemensam nämnare för de tre korten är att jag har använt Winter Wonderland Window. Den är helt underbar! Kolla in den om du inte redan har gjort det! Jag har även Secret Garden Window som jag också gillar och som används flitigt. Jag har försökt visa på tre olika sätt att använda dessa dies på.

På mitt första kort har jag använt bara en del av fönsterdien och stansat ut den direkt på min kortpanel. Jag har delvis färgat in kortbasen med Spun sugar och sedan monterat panelen med 3D-kuddar. Stämplarna är från Flappy Holiday, Winter Birds, Winter Birds Add-On och Henry Jr´s ABC´s. Jag har använt en embossingpenna för att lätt få dit glitter på snön på taket av fågelholken. Lite svårfångat på bild dock.

Till nästa kort har jag använt även själva ramen för att få som ett löst fönster som jag monterat på kortbasen med 3D-kuddar. Innan färgade jag in en bakgrund med Lumberjack Plaid som jag fäste bakom fönsterramen, även det med 3D-kuddar. Stämpelseten är Winter Birds och Henry Jr´s ABC´s till texten. Alltså hur söta är inte dessa fåglar!!?

Sist ut idag är ett kort där jag först stansade ut själva fönsterbågen i en panel lika stor som min kortbas. Sen stansade jag ut själva snöflinge-delen av fönstret. Bågen fäste jag på delen med snöflingorna med 3D-kuddar. Bakgrunden färgade jag in med Salvaged Patina och använde sen akrylfärg ihop med Snow Flurries Background Stencil. För ytterligare liv i bakgrunden stansade jag ut några kullar med snö med hjälp av Stitched Hillside Borders och Forest Border. Stämplarna kommer från Christmas Before ´n Afters. Supersöta!!!

Det var allt för mig idag. Hoppas att ni har fått lite inspiration för julkorten. Det är aldrig för tidigt att börja!

Kram DT-Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar