Tufft kort med Visible Image

Ibland får jag beställningar och behöver göra kort i olika stilar – kort till nyfödda, bröllopskort och födelsedagskort med olika färgönskemål och stilar. Jag har många gånger hört mina pysselsystrar säga är att det är svårt med maskulina kort/kort till killar, att det är lättare att hitta stämplar och material som passar till exempelvis de där gulliga dopkorten eller romantiska bröllopskorten. Det problemet har jag inte längre, eftersom Visible Image har massor med motiv som passar till tuffa tonåringar, en pappa eller till en äldre person.

Jag började med att stämpla med Memento Ink på Neenah cardstock, då jag planerat att färglägga med markers/alkoholbaserade pennor. Texterna stämplades på samma sätt, men de klippte jag ut för att limma fast på kortet i remsor. När jag hade färglagt med markers tog jag fram vit penna för att lägga till lite streck och prickar här och där runt motivet. ”Imagine” monterade jag fast på 3D-kuddar och de andra remsorna limmade jag fast med Nuvo Deluxe-lim. För att rama in motivet använde jag svart cardstock och sedan tejpade jag fast allt på en kortbas i naturfärg/kraft.

Materiallista:

Visible Image – Rock Out
Visible Image – Imagine Dream Inspire
Memento Ink – Jet Black
Neenah cardstock
Svart cardstock
Kortbas – naturfärgad/kraft
Markers
Uni ball Signo vit
3D-kuddar
Nuvo Deluxe adhesive
Dubbelhäftande tejp

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar