Julkort med HoliDEE

från All & Create bjuder jag på idag. tycker det var väääldigt länge sen vi såg Dee i olika skepnader här i bloggen. 🙂 HoliDEE är en av de senaste stämplarna som dykt upp med henne. Vad sägs annars om Dee som dykare, kemist och djävul(!)?

Det finns i skrivande stund, om jag räknat rätt, 23 olika Dee i lager i webbshoppen. Skriv Dee i sökfönstret så dyker alla upp. Men idag blir det alltså HoliDEE för hela slanten!

Inkblendad bakgrund med stencilen Daisy Wheels också från All & Create. Sen klantade jag mig med marken där Dee står så det fick jag lösa med ett par paket från gömmorna för att dölja… Gräv i gömmorna, det går att kombinera det man minst anar!

Bakgrunden är färgsatt med två av färgerna från Distress Mica Stains Holiday Set #1 . Bakgrunden körde jag sedan genom embossingfoldern Pine Forest från Altenew. Jag behöver inte säga att jag älskar mica stains va?!?! Alltså vilken produkt! Det kommer definitivt komma fler alster där jag använder dessa framöver, har precis beställt Distress Mica stains Holiday Set #5. Och jag suktar efter fler… tex denna, Distress Mica Stains Holiday Set #3.

Alla Distress Mica Stains hittar du här i webbshoppen. Det finns många olika färger samlade under Halloween eller Holiday. Tyvärr fastnar inte skimret så bra på bild… men jag lovar att det är ljuvligt läckert!

Nästa kort blev nästan ett one-layer kort om man räknar bort att Dee och granen är ditklistrade 🙂 Jag inkade direkt på kortbasen den här gången. Jag diggar dessa kortbaser i kraft mycket. Skulle nog säga att de används oftast härhemma.

Stencilen också den från All & Create White Lotus inkblendad med Distress Oxide Fired Brick  Jag använder numer helst borstar när jag inkar, de här är suveräna och prisvärda.

Till sist kanske ett lite otippat färgval för ett julkort men jag gillar’t! Bakgrunden är ett negativ efter lek med sprayer och en stencil, en slags monoprint kan man säga. Man lägger helt enkelt ett papper ovanpå stencilen med färgen som är kvar på den. Man får vara lite försiktig och inte pressa för hårt för då sipprar färgen upp där man vill att det ska vara vitt…

Det var allt från mig för den här gången.

Håll utkik i våra sociala medier för där kan det komma att hända grejer framöver… nån fyller visst år… Håll även koll under nyheter i webbshoppen! Webbshoppen är i full gång även om den fysiska butiken stängt.

Och glöm för allt i världen inte att notera i kalendern att Anna håller butiken på Valhallavägen 48 öppen lördagen den 30/9. Välkommen in där då och i webbshoppen annars 24-7 (alladagardygnetrunt)!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar