Måla utan pensel!

Tekniken jag visar idag är en slags omvänd ink-smooshing. Ni har säkert sett den redan, men här kommer min version! Jag har lagt upp videon på youtube. Videon har ingen text eller vidare förklaring för jag anser att den förklarar sig själv. =)

Här är iallafall det färdiga resultatet och processen kan ni se HÄR!

Jag stämplade mitt motiv med en vattenfast dyna på ett akvarellpapper. I det här fallet Altenews Obsidian Pigment Inkcanson watercolor paper.

Jag duttade sedan med mini distress ink dynor på en bit överbliven plast från en förpackning. Jag sprayar sedan lite vatten på färgen innan jag försiktigt vänder mitt papper och duttar på pappret där jag vill ha just den aktuella färgen. Jag använder distress sprayer just för att ger en blandning av mist och droppar! Man vill åt oregelbundenheten.

På det här kortet använde jag Mowed Lawn, Picked Raspberry, Salvaged Patina och Wild Honey av mini distress ink.

Här ser ni så otroligt Stämpeln kommer från Aall and Create och heter Through The Meadows. Just den är slut med det finns många andra som lämpar sig för samma teknik!
Jag kan till exempel rekommendera Wire Birds.

 

Eller kanske Feather Besties?

Ni har väl sett vårt kommande kalas den 30 september? Pyssloteket fyller fjortis minsann, så håll i hatten!

Den fysiska butiken kommer vara öppen mellan 11-15, perfekt för oss som redan har abstinens!

 

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar