Retro Summer – glassiga kort!

I almanackan har vi passerat halva september och visst är vi många som redan längtar tillbaka till sommaren. I dag visar jag två kort med stora glassar som kanske ger dig en touch av sommar. Papperen jag använt kommer från ett paperpad: Retro summer. Finns både paperpad och flera olika sorters dekorationer i webshopen i denna serie så passa på!

Själva glassen finns på ett ark i paperpad: Retro summer. Jag valde att klippa ut glassen och dela den på mitten för att få den att räcka längre, till två kort. På glassarna har jag använt lite glossy accent på valda delar. Jag är i en period där jag färgar in kanter på papper med distress ink: black soot, så även på dessa kort. Gillar kontrasten det ger.

På det övre kortet har jag stämplat lite med stämpeln: Prickar från Hänglar & wings. Även de båda grattis-stämplarna kommer från Hänglar & wings, de har jag embossat i svart. På ena kortet direkt på mönsterpapper och på det andra kortet på wellum.

Önskar dig en fin dag!

//Jenny – vitatulpanencreates

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar