Kärleksfullt med Wild wolves från Lawn Fawn

I Lawn Fawns senaste släpp kom ju en hel del fina saker att sukta efter men i mitt försök till någon sorts återhållsamhet slutade det med Wild wolves, Wolf before ‘n afters och Magic iris holly wreath add-on. Nu väntar jag snällt på Spooky forest backdrop och sen kan det nog bli en beställning till med andra godbitar.

Eftersom jag inte riktigt kunde låta bli att använda stämplarna trots att Spooky forest backdrop inte är i min ägo så fick jag improvisera och tänka om lite för att förverkliga min idé. Jag tog fram svart cardstock och mina Birch trees från Lawn Fawn samt deras Stitched hillside borders.

Jag hade några färdiga bakgrunder från förra året där jag testade lite olika kombinationer av färger och Nighttime sky stencil så det var bara att välja och vraka!
Texten stämplade jag på en banner ur Fancy wavy banners och limmade fast två hjärtan som jag hade liggande. Fåglarna i träden är jättegamla och av märket Memory Box.

För nästa kort försökte jag kanalisera min inre Åsa och göra ett relativt CAS kort. Jag inspirerades av hennes kort med lite ink blending i bakgrunden (jag valde Distress oxide Lost shadow) och försökte hålla mig till ett fåtal dekorationer. Texten är stämplad på en av Lawn Fawns Simple wavy banners.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar