Lawn Fawn -Merry Mistletoe

Hej!

Idag tänker jag fortsätta att visa kort med material från det senaste släppet från Lawn Fawn. Det är ingen hemlighet att jag är väldigt förtjust i det märket. Jag har gjort tre liknande kort men på lite olika sätt för att ni förhoppningsvis ska bli inspirerade av något av dem. Den gemensamma nämnaren för de tre korten är att jag har använt dien Merry Mistletoe.

Först ut ett kort där jag stansat ut mistelns grenar i vit cardstock, vellum och silvrigt papper. Själva bären och rosetten stansade jag ut i glittrigt papper. Texten kommer från Lawn Fawn -Christmas Before ´n Afters.

Till kort nummer två började jag med att stansa ut alla delarna i vit cardstock och sen färglade jag allt med alkoholbaserade pennor. Jag har även använt dien Lawn Fawn -Winter Wonderland Window. Texten kommer från Hänglar&Wings -Mer jul, som tyvärr är slut på lager.

Till det sista kortet valde jag att göra om misteln till lingon istället. Jag tycker att det funkade riktigt bra, bladen på misteln är ju väldigt lika lingonblad. Här stansade jag ut alla delar ur färgad cardstock. Det är ju en smaksak om man tycker bäst om att färglägga eller använda färgad cardstock. Jag tycker att det blir lite mer levande att färglägga själv men det går ju mycket fortare att stansa ut ur cardstock.

Hoppas att ni fick lite inspiration till era julkort.

Ni glömmer väl inte att Pyssloteket firar 14 år nästa helg!!? Den fysiska butiken kommer att vara öppen lördag den 30e mellan 11-15 för alla som vill komma och klämma och känna.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar