Altenewutmaning

När jag tycker att jag fastnat i gamla hjulspår i mitt pysslande är det underbart att ha pysselkompisar som kan ge mig utmaningar! Det spelar ingen roll hur svår utmaningen än må vara – jag kan inte låta bli att triggas! Jag SKA klara det! Den här gången var utmaningen egentligen inte så svår – DT-Therese sa åt mig att ”Nu ska du göra ett kort med Altenewstämplar – det var längesen du gjorde något med deras stämplar”. Sagt och gjort – jag letade fram ett stämpelset, som jag dessutom hade dies till, och hittade även en stencil jag inte direkt slitit ut (ännu). Dessa skulle jag skapa med:

Med lite Distress Oxides genom stencilen Feathered Leaves gjorde jag tre olika bakgrunder till de tre krukväxterna som jag stämplat på Neenah cardstock med Memento ink, färglagt med alkoholbaserade pennor och sedan stansat ut med diesen som går att köpa till.

Jag monterade bakgrunderna på svart cardstock och ritade ram med min favvopenna – Uni-ball Uni pin Fine line. 0.2 är den storlek jag använder mest, men jag har alla storlekar hemma så jag kan välja ibland.

Krukväxterna monterades på bakgrunderna med 3D-kuddar. Jag gillar Scrapbook Adhesives foam squares, men det finns flera olika sorter att välja på i butiken.

Kortpanelerna monterades slutligen på färdiga kortbaser i natur/kraft – jag tyckte det passade fint med växtligheten.

Det blev tre ganska enkla men färgglada kort för olika tillfällen.

Pyssla lugnt!

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar