Nu är det jul igen…

… snart. 86 dagar faktiskt. Jag har en 11-årig dotter som varje morgon har vänligheten att upplysa mig om hur många dagar som är kvar.  😉

Så idag blir det julkort! Både med gammalt och nytt material.

 

Underbara Merry Mistletoe dien från Lawn fawn får vara blickfånget här. Jag stansade ut flera delar i Neenah classic smooth och lite detaljer i glittrig cardstock.  Vissa delar målade jag lite med alkoholbaserad marker. Kvistarna i ljust blått och bladen i olika grå. Rosetten fick en röd färg.
Bakgrunden är Bristol Smooth papper där jag inkblendat med Blueprint sketch.  Jag använde sedan en stencil från Lawn Fawn som heter Snowflake Background. Jag tror den kom förra året. Jag använde ink blending tool ihop med Unicorn Pigment Ink från Hero Arts.

Orden Merry Christmas är en die från Tim Holtz och den heter Holiday Words #2.

 

 

Näst ut är ett julkort i rosa färger. Jag sprayade bakgrunden med lite vatten och nya Distress Mica Stain i färgen Phantom Mist på canson akvarellpapper. Det blev lite mycket färg så jag dabbade bort lite med en våtservett och ser då lite rosa undertoner. Jättesvårt att fånga på bild dock.
Men jag bestämde mig för rosa granar där och då. 😉 Färgen är Distress ink Spun Sugar.
Granarna är dien Forest Shadows från Timpan. Blev kär när jag såg den och överlycklig när jag fick händerna på den. 😀 Finns en i lager, skynda skynda!

 

Stjärnorna stansade jag ut i en spillbit som låg på bordet. Metallic cardstock med svart foam bakom. Det blev effektfullt på kortet, ger liksom en skuggeffekt nästan.
Bannern med texten Jingle All The Way är en die från Spellbinders som heter Make It Merry Sentiments Etched. Små banners, perfekta på kort!

 

Orkar ni ett till? Favvoembossingfoldern från förra året som heter Tree Rings. Den finns inte i lager just nu men det finns andra varianter. Jag försöker intala mig själv att jag har träinspirerade embossingfoldrar så det räcker men…. vi får väl se…  Kolla in nya Woodgrain (jag dööör…) eller kanske Cracked… (okej jag har den också…)
Jag började med att inkblenda hela pappret med Antique Linen. Jag sprayade sedan baksidan med vatten för att göra pappret lite mjukare/segare innan jag körde det igenom min stansmaskin.
Jag inkblendade sedan över mitt mönster försiktigt med mini distress ink Walnut Stain. I kanterna och hörnen la jag på extra mycket i samma färg för att förstärka den ”cirkulära känslan”.
Pappret jag använde var Bristol Smooth.

 

Blomman ni ser är en die från Spellbinders som heter Poinsettia Bloom och är designad av Yana Smakula. Mycket fina och det finns många fler i samma stil från henne. Jag stansade ut i guldfoil cardstock och röd cardstock.
Bannern är också den från spellbinderssetet jag nämnde ovan.

 

Det var allt! Jag hoppas vi ses i den fysiska butiken i morgon! Jag kommer finnas på plats ihop med andra delar av designteamet. En del av oss kommer ha demos, andra är personal shoppers eller bara sällskapsdamer. 😉
Det kommer vara 14% rabatt på hela sortimentet ihop med en del andra erbjudanden. Samt ett urval med 50% rabatt. En timme efter stängning släpper vi samma erbjudande fritt i webbshopen (eller det som finns kvar av det!) Så om du inte kan vara på plats behöver du inte känna att du blir helt utan. 🙂

 

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar