Hur blir det om man tar ett gäng småstämplar på samma kort?

Den frågan ställde jag mig lite halvt retoriskt och fick genast en utmaning av Tettiz… Jag tog stämplar jag hade liggandes, vissa väntade på att bli använda och andra har fått lite mer kärlek genom åren men framförallt valde jag flera motiv som var färdiga i min ständigt växande hög med färglagda motiv.

Det slutade med ett kalaskort och några extra myror fick slinka in på festen. I detta kort finns stämplar från följande set från Lawn Fawn: Year two, Year four, Year twelve, Stud puffin, Hedgehugs, Rub-a-dub-dub flip-flop, Pawsome birthday, Crazy antics och Tiny birthday friends.

Partyhattarna kommer från lite olika av Lawn Fawns set men jag kan rekommendera All the party hats för den som behöver lite mer partyhattar i livet (vem gör inte det?).

Bakgrunden är en bit från ett av arken i Lawn Fawn Watercolor wishes och högst upp finns deras Bunting borders med lite glitter för extra festlig känsla.

Jag är lite kluven till att inte ha någon text på kortet, vi får se om det får bli ett tillägg senare innan kortet skickas eller om man får skriva på insidan. Kanske försöka få till bokstäver på vimplarna?

Brukar du göra kort utan text och kompletterar du senare eller får de vara som de är?

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar