Lawn Fawn -Build a Birdhouse

Hej alla pysselnödiga!

Hoppas att så många som möjligt av er hade möjlighet att besöka butiken i lördags när vi firade 14 år. Om inte så kanske ni fyndade lite i webbshoppen.

Jag har inte hunnit använda allt jag köpte från det senaste släppet från Lawn Fawn ännu så jag tänkte fortsätta försöka inspirera med de sakerna. Idag är det Build a Birdhouse och Build a Birdhouse Christmas Add-On diesen som står i fokus. Om man tänker köpa fågelholken så tycker jag absolut att man ska köpa Add-on diesen med jultema också. Det går att göra så roliga julkort då. Jag kommer bara att visa julkort idag, lite dumt slår det mig NU, men det finns mycket inspiration på t.ex. instagram på hur man kan använda den utan att göra julkort.

Jag tänkte börja med ett kort som inte riktigt blev som jag ville… Jag försöker utmana mig själv att inte bara göra CAS-kort så att ni inte ska tröttna på mig men jag lyckas inte så bra med de korten. Det krävs mycket mer övning för att få till det som jag vill. Det blev ett rörigt kort, mest pga bakgrunden tror jag.

Alla delar har jag skurit ut i vit och färgad cardstock. Jag använde Distress Oxide -salty ocean som bakgrund och sen stencilen Lawn Fawn- Snowflake Background tillsammans med Hero Arts -Pigment Ink Pad Unicorn. Sen stansade jag ut några snöflingor i olika storlek från Lawn Fawn -Winter Wonderland Window. Det hade nog räckt med snöflingorna från stencilen. Fåglarna kommer från Lawn Fawn-Winter Birds.

Efter detta lite röriga kort var jag tvungen att gå tillbaka till lite mer CAS-stil för att få tillbaka lite av självförtroendet. Till detta kort har jag färglagt delarna jag skurit ut med alkoholbaserade pennor. Jag stansade ut några delar i guldpapper för att få en lite lyxigare känsla på kortet. Texten embossade jag med ett detaljerat guldpulver.

När jag fått tillbaka lite av självförtroendet försökte jag mig på att dekorera min fågelholk lite mer. Det blev en blandning av delar utstansade i färgad, glittrig eller silvrig cardstock och delar färglagda med pennor. Texten är embossad i en grå nyans.

Detta var allt för mig för denna gång. Hoppas att ni får igång lusten att börja tillverka julkorten.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar