Mera Halloween-kort med Lawn Fawn

Halloween är nu bara två veckor bort och jag har fortfarande inte tröttnat på att göra Halloween-kort med Lawn Fawn. Så idag ska jag visa 3 kort som jag gjort med lite gott och blandat från Lawn Fawn:

Stämplar

Dies

Stenciler

Övrigt

Vi börjar med de söta katterna från Purrfectly wicked:

Här har jag ink blendat en bakgrund med Distress Oxide och Nighttime Sky Stencil. Bakgrunden har fått rejält med stänk från Gansai Tambi Starry colors. Jag byggde sedan upp min scen med slottet i Build-A-Castle och en grassy border die. Slottet skar jag ut först från grått cardstock och har sedan ink blendat på ett spindelnät innan jag klistrade ihop alla bitarna. Det fick även lite detaljer med Lawn Fawn glitter cardstock Autumn. Stämplarna färglades med alkholbaserade pennor och monterades sedan med foam tape för höjdens skull. Sen en sista touch så skar jag ut spökena från Pearlescent vellum och använde en Xyron sticker maker för att få dit lim på baksidan som inte syns. Hälsningen avslutas på insidan av kortet med ”you’re awesome”.

För nästa kort så valde jag att även här använda slottet men jag ville göra ett reveal wheel kort så sagt och gjort;

Även här har jag gjort en ink blendad bakgrund och sedan monterat slottet ovanpå. För själva ”revealen” så använde jag lilla stämpelsetet Tiny Halloween och stämplade de olika bilderna och färglade sedan både bilderna och bakgrunden. Man kan ju här välja om man färglägger hela hjulet eller bara det man ser på insidan. Jag valde endast insidan vilket innebär att den delen man snurrar på fortfarande är vit. Här kan ni se de olika bilderna när hjulet snurras runt;

 

Sista kortet är inspirerat av ett kort jag såg på Instagram men jag har lagt till lite extra 😉  I somras så kom ju add on setet Car critters road trip add on och det passade perfekt att använda för att göra en scen där våra djur skyndar sig ifrån det läskiga huset;

Även här är bakgrunden ink blendad med Distress Oxide och sedan har jag monterat Spooky Forest backdrop ovanpå med lite höjd (foam strips). Ovanpå detta monterade jag sedan vägen från On the road. Här har jag skurit ut detaljerna på vägen i Pearlescent vellum så att man får det där blänket från månen. Det läskiga huset och de små träden är från Shadow Box Halloween add on. Även här är spökena gjorda i Pearlescent vellum.

Hälsningen avslutas på insidan med ”Happy halloween” men man skulle ju lika gärna kunna använda andra typer av hälsningar beroende på till vem man ska skicka kortet.

Tror jag är helt klar på Halloween-området nu men det är så kul att göra Halloween-kort. Firar du Halloween (och i så fall hur)?

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar