Två halloween-inspirerade kort

Ibland när jag vill använda en stämpel eller die, men är helt tom på idéer, så brukar jag surfa in på tillverkarens webbplats och leta reda på inspiration där. De flesta har många fina förslag och ibland hittar man något som blir ett “Wow! Det där måste jag prova” och ibland hittar jag mer inspiration på google eller pinterest. 

Dagens första kort är en Therese-kopia av ena kortet i introduktionsvideon till stämpelsetet Happy howloween (https://youtu.be/23QDMA87lwM) och jag fnissade gott för mig själv när jag hittade fler stämpelset med detaljer/kostymer som passade och gjorde kortet mer till en maskerad än kanske just halloween.

Utöver Happy howloween har jag lyckats använda delar ur Dad + me, Fox costumes before ‘n afters, Bicycle built for you och Pool party. En salig blandning av gammalt och nytt men det är ju lite charmen med Lawn Fawn tycker jag.

Nästa kort är något helt annat och ett resultat av färdiga delar som plockats ihop. Bakgrunden är gjord med MFTs Cloud stencil (de har flera varianter och det finns liknande hos flera tillverkare) och Distress Oxide: Black soot, Villainous potion, wilted violet och shaded lilac (om jag minns rätt). Fladdermössen kommer från Lawn Fawns Fangtastic friends, texterna är från MFT Witch way is the candy och Itty bitty boos och båda banner-diesen är från Lawn Fawn.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar