Spellbinders -Autumn Wonder Etched Dies

Halloj alla pysslare!

Idag tänker jag bjuda på höst i kvadrat med hjälp av det UNDERBARA setet Autumn Wonder Etched Dies från Spellbinders. När jag var på scrapträff förra helgen hade jag ett gäng dreglande personer hängandes över axeln när jag plockade fram det här setet. Jag förstår inte hur jag har kunnat klara mig utan det.

På det första kortet gjorde jag en krans med eklöv i olika nyanser av höstfärger. Jag använde det här blocket från Studio Light. Perfekt med redan matchande färger. Sen stansade jag ut en stor text i glitterpapper och fäste med 3D-kuddar på en utstansad cirkel. Färdigt!

Till det andra kortet använde jag också eklöven men jag la även till två ekollon.

Nu är det dags för lite lönnlöv istället. Jag stansade först ut dem och färgade sen in dem med Distress Oxider.

Sist ut är ett kort med några av de helt bedårande svamparna som finns i setet. Jag tror att svamparna är favoriterna för mig även om jag är en av de konstiga personerna som inte äter svamp. Jag kunde inte motstå att göra dem rosa. Texten är stämplad med Lawn Fawn -Henry Jr´s ABC´s.

Jag kan inte nog understryka hur fantastiskt det här setet är. Ni kommer inte ångra er om ni investerar i ett.

Det här är mitt sista inlägg innan jag ska operera en krånglande hand/arm och ska få tillbringa sex veckor med gips. Jag vet inte hur pass jag kommer lyckas att pyssla men jag misstänker att det kommer bli svårt. Jag har dock två inlägg förberedda till er men det kommer kännas tomt utan pyssel.

Trevlig helg!

Kram Åsa

 

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar