Fler kortscener med Dee

Orkar ni med fler kort med favoriten Dee från Aall & Create? Ja, min favorit iallafall… 🙂  hoppas ni inte tröttnat på henne och vill hänga med!

Jag har ju återigen fastnat i att bygga scener med henne och idag blir det kort med Shopper Dee, Miss Dee, Shoe Lover Dee , Therapist Dee och Deep Thoughts Dee.

Den uppmärksamme har kanske lagt märke till att Karinorna i teamet bytt bloggdag. Karin SG kör idag lördag och Karin Å aka Pyzzlot kör på måndag. Vi gör så i designteamet ibland, vid behov vikarierar vi för varandra. 🙂

Åter till Dee, du har väl sett sortimentet som Anna har i butiken?!?! Nedan är bara en bråkdel… Saknar du någon i lager kan hon ta hem. Det har även kommit ett par nya som jag villhöver och ska förbeställa asap… (

Man kan inte ha för många Dee-stämplar…faktiskt inte. 🙂 Jag har inte alla men tänker inte tala om hur många jag har, haha…

Veckans alster; jag har skapat scener med stämplar från de olika Dee-seten, tex shopparna i bakgrunden men även använt rekvisita både från andra Aall and Createstämpelset (fåtöljen) och digitala från Janet Kleins etsyshop (bänken) Jag har även använt trädstämplar och en bakgrundstämpel till tapet och färgsatt hela alltet med akvarellfärg.

Här följer de shoppande damerna, Shoe Lover Dee och Shopper Dee i en after-shoppingscen (sk AS) på torget utanför shoppinggatan 🙂

På nästa kort har Therapist Dee befriad från sin terapifåtölj suttit med en kopp kaffe på en bänk och väntat på den shoppande Miss Dee som fått sina shoppingkassar från stämpeln Shopper Dee. Man kan med lite fantasi modifiera Dee på många olika sätt.

På det undre kortet har jag även lagt till ett träd till scenen från Studio Lights stämpelset Forest Elements

Här tar Deep Thoughts Dee och Miss Dee igen sig på en parkbänk någonstans i naturen. Kläderna är paperpiceing och bakgrunden är vattenfärg med trädstämplar från ovan nämnda stämpelset, Forest elements.

Och slutligen ett nästan monokromt interiörkort med Deep Thoughts Dee bortklippt från sin stol som hon vanligtvis sitter i och istället placerad i en fåtölj i ett rum någonstans.

Vill du ha mer inspo och info om vad du kan använda och vad du kan göra med Dee-stämplar så finns det mycket mer i bloggen. Skriv Dee i sökfönstret där så dyker det upp fler inlägg.

Det var allt för mig den här gången, nästa gång det är min tur att blogga ska ni slippa Dee, haha då blir det något annat men hon dyker nog upp fler gånger om jag känner mig själv rätt! Tjingeling så länge!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar