Vintermotiv med Mica Stains och Lawn Cuts!

Hej!
Idag har jag målat en bakgrund med Distress Mica Stains, använt en stencil från Altenew för att maska månen och inkblenda bergen.
Jag har stansat ut stammar med en die från Lawn Fawn (Birch Trees) och skvätt lite snö med vit akrylfärg utblandad med vatten.

Enkla men effektfulla kort, vad tycker du?

Jag använde färgerna Juniper Berry och Fallen Acorn av Mica Stain och målade/sprayade lite över bakgrunden. Jag använde akvarellpapper som tål en del väta.
Stammarna stansade jag ut i samma typ av akvarellpapper och inkade in kanten lite slarvigt med Mini Distress Ink Black Soot. Jag sprayade sedan vatten på dem och lät vattnet flytta färgen. Blev det för mycket svart duttade jag bort lite med hushållspapper.
Målade lite lite Scattered Straw distress ink i månen för att den inte skulle vara kritvit.

 

Visst blev stammarna coola? Bergen inkade jag in med Archival Ink Jet Black. Fördelen med det är att det inte blöder igenom det vita som det hade gjort om jag använt distress ink.
Stencilen med bergen och månen heter Abstract Mountain Scene Slimline.

 

Skvätte lite utspädd vid akrylfärg över allting som snö och målade lite snö på bergstopparna.

 

Här har jag gjort precis samma sak men inkblendat bergen med en vit dyna för en lite dimmigare look istället. Jag valde Unicorn Ink från Hero Arts.

 

Det är allt för mig för idag!

Kram på er där ute!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar