Spellbinders -Poinsettia Bloom Etched Dies

Hej!

Idag ska jag visa er två kort med de underbara Spellbinders -Poinsettia Bloom Etched Dies. Det är en die som du kan välja att färglägga delarna med t.ex. alkoholbaserade pennor och akvarell eller att stansa ut dem i färgad cardstock. Jag valde att färglägga mina blomdelar med mina alkoholbaserade pennor. Bladverket stansade jag ut i guld- och silverpapper.

Först ut ett kort i rött och guld. Man stansar ut allt två gånger, först i guld och sen i vitt. De vita blombladen blir utstansade så de får du limma in på sin plats i den guldutstansade delen och sen färglägga. Vill du inte färglägga så stansar du istället ut den andra omgången i cardstock i den färgen du vill ha.

Som vanligt kan jag inte låta bli att göra något i rosa. Det rosa fick sällskap av silver. Jag gjorde precis som ovan men när jag var färdig delade jag blomman mitt itu och limmade dit på varsin kant med en liten text mellan.

Hoppas ni har fått lite inspiration! Trevlig helg!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar